Pimeys. Tänään on lauantai ja ulkona on niiiiiin ikikaunis ilma, vaikka vähän viileää onkin. ja pimeys. Onneks me muutetaan pian. Voin lukittautua tietokoneen kanssa huoneeseen, jossa verhot eivät peitä  luonnonvaloa kun toinen haluaa katsoa tv:tä. ahdistus. Tälläaisina "darrapäivinä" mun elämä on ihan ahdistettua, koska mulla ei ole mitään tarvetta vetäytyä päivänvalolta. Haluisin viettää seesteistä lauantai-aamua johon ei kuulu heti ensimmäiseksi leffa tai pimeys kun saa silmänsä unistaan auki. Tuntuu kuin yön jäljiltä olisi uusi ilta ilman aamua tai päivää.

Just nyt en jaksa heti lähteä uloskaan, koska haluan syödä aamupalaa ja en muutenkaan osaa sännätä heräämiseltäni heti ulos, ellei joku tapaaminen tai koulu pakota. Klo on 10 ja me käytiin jo kaupassakin ehkä tunti sitten.

Uudessa asunnossa on myös parveke, johon voi mennä ihastelemaan kaunista ilmaa. Vielä kaksi viikkoa muuttoon. Toivoisin, että se tulisi nopeasti. Täällä ei myöskään ajatus kulje. Tarvitsen omaa hiljaista tilaa, jotta voisin ajatella, mulla on ollut vain suuri tukos päässä.