Nonni. Edelleen tuntuu kummalta. ei voi muuta sanoa. nippailut jatkuu vatsassa ja pelottaa jos se alkio ei olekaan elossa. Toisaalta ei sen sydän vielä lyökään eikä veri siihen pumppaa et voiko sen sano edes olevan elossa ja kerta ei ole tullut vielä keskenmenoa eli kovaa veristä vuoto ja hyytymiä tai kovaa alavatsakipua niin voisin kuvitella/tietää kaiken olevan vielä suht ok, ellen sit oo saanut aiheutettuu sille jotian kromosomi/solu häiriötä ja siltä puuttuukin jo nyt osa selkäydintä tai aivojen joku osa. ÄÄK!

Uskon et niiden lasten näkeminen joita näkee siellä osastolla vaikuttaa mun pelkoihin aikalailla. On paljon lapsia ja niiden vaivoja joita ei osannut kuvitellakaan mitä voi tulla. Aina sitä tervettä lasta toivoo ja rukoilee paljon suojelusta ja siunausta, MUTTA voinko nyt sanoa että tieto lisää tuskaa? yritän olla ajattelematta että mulla ois sama tulevaisuus kuin joillakin vanhemmilla. entä Petri, mitä se tekis jos synnyttäisin vammaisen lapsen? varmaan juoksisi pakoon pää kolmantena jalkana JOS jo ultrassa näkyis rakennepoikkeamia. Minähän en aborttia tee missään nimessä.

Parempi tosiaan et keskittyis hetkeen. Tänään olen lukenut jonkin verran keskenmenosta ja toksoplasmoosista. Km tulee jos on tullakseen ja jos se tulee ei sille voi mitään. Toksoplasmoosi, en tiedä miten suhtautua. toisaalta sitä on noita kissankakkoja saanut ähdä niin paljon että pitäiskösitä mennä kattoo onko sitä immuuni jo toksoplasmalle.  Huoh.

Me kerroottiin eilen Peten siskolle. Tai petri kerto ja tänään sen näkee. saa nähdä hössöttääkö se paljon. Tuntu et on hyvä kertoo jollekin läheiselle mut jollekin joka on käynyt paljon samaa läpi. Silläkin kun on jo kaksi lasta niin se varmasti osaa kertoo mulle sellaisia asioita mistä ei tiedäkään. Eilen se oli puhelimessa jo miettimis mitä kaikkia tavaroita sitä on jo valmiita jos ja kun vauva syntyy. Tais olla niin et rattaat, auton turvaistuin ja kylpyamme puuttuvat :D

Joo.... petekin jo katsoi itselleen isompaa autoa tai meille, perheelle.  ja nyt se jo puhukin et tänää mentäsi kattoo lähemmin sitä mallia autoliikeeseen.

nyt meen suihkuun!