Leivoin sämpylöitä. Voin kertoa jo nyt et musta ei oo tulossa mitään keittiö-emäntä-esiliina-päällä touhottavaa  äitiä, en tod. ala vispaa marjapuuroa vaan sen takia et niin kuuluu tehdä, koska on äiti. Vihaan jo nyt äidiksi tulemista niiden paineiden takia, joista voisin syyttää mun mummia.......

hehhee. mun pää on ihan tööt kun en ole ollut moneen viikkoon oikeastaan muualla ku kotona. Tää tekee mut sairaaksi, musta tuntuu sairaalta. Jos mä paranisin ja saisin voimia takaisin voisin ehkä jaksaa  nähdä vaivaa olla muissa maisemissa. Oikeesti kun on jonkun aikaa vaan paikallaan niin koulussa käyminenkin tuntuu jo lottovoitolta.

Me ostettiin eilen sohva. iso muhkee levee löhöilysohva, makso ihan törkeesti alennusten kanssakin vaikka saaatiin lähes tonni alennusta, mut ei sitä ois voinut jättää sellasella tarjouksella ostamatta. Vielä kun oli niin symppis myyjäkin. Sohva saapuu 5-6 vkon päästä, joka tarkoittaa muutosta. Muutos tulee olemaan suurta.

Muutoksen tieltä kissat joutavat uuteen kotiin, vaikkakin hyvään kotiin, jopa samaan kaupunkiin ja sellaiseen kotiin johon voin mennä niitä useasti katsomaan.  Jos tuo oli se huonoin juttu niin parasta on muutos kotona, kun olkkariin tulee vaihtelua siirtämällä huonekaluja ja uusi iso muhkea löhöilysohva joka on 318cm pitkä!! vähänkö alan nukkuu päikkäreitä!

vihaan kirjoittamista!