Nyt se sitten alko. toissapäivänä alko oksettaa ihan kauheesti ja tuntuu et tää vaan pahenee päiväpäivältä. Aamut on pahimpia. mut illallakin alkaa kuvotus. Mä en oksenna, mut kakoan vähän väliä. mitään ei oikeen uskalla syödä. ehkä jotian kylmää; jääkaappikylmiä hedelmiä tai tomaatteja. Petri teki jotian kamalan hajuista ruokaa eilen ja nyt aamulla pitää pidätellä hengitystä kun avaa jääkaapin oven. muuten tulee ihan kauhee olo. vatsassa vaan kiertää. Kumpi on pahempi kipeä vatsa ilman ruokaa ai ällö olo kun syö jotian? Iltaisin kyllä tulee kovia mielitekoja. Illalla ehkä voi vähän jopa syyä jotian ruokaakin. Toissailtana taisin unelmoida lohesta ja eilen picknikin juustopatongista.

Ens viikko pelottaa, miten jaksan olla siellä osastolla huonovointisena. Yhtään vuoroa kun ei voi jättää välistä kun pitää korvata kaikki tunnit. Kai mä kärvistelen siel sitten tyhjällä vatsalla. Loppuispa toi työharjoittelu jo tänään. Viel pitää kestää viikko ja vaikka se meneekin nopsaa. Ja kerta tää pahoinvointi alko h 6+0 (7.vko) niin tätä pitää kestää vielä ainakin seuraavat 6 viikkoa. kai se silloin 12.vkon kohdilla alkaa hellittää ku alkaa toinen kolmannes.

Mun alavatsa tuntuu kummalliselta. Ihan häpyluun yläpuolelta se on ihan kova tai ei ehkä niin myötäävä ku on ollut ennen. ja kun sitä hellästi painelee sormin se vähän sattuu. En usko muuta ku et se on vaan ihan hyvä.

tekis mieli vaan mennä' peiton alle nukkumaan. mutta koitan syödä puuroa ja päästä koululle.

klo 19 juteltiin kissoista. en haluais luopua niistä, mutta petri tahto niistä eroon. en tiedä mihin saisin ne hyvään kotiin. ja kuinka nopeasti niistä pitää päästä eroon kun mä voisin odottaa ens syksyyn, mut jo tänä keväänä! en saa muka ottaa niitä uuteen kotiin mukaan. Kerroin myös mummilleni. onneks se otti uutisen aika helposti vastaan. Oli jo nähnyt untakin vauvasta ja räsynukeista, unelmoi pienestä tapertajasta sen lattialla.